Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hestra Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1940

Finns i

Jönköpings län
Gislaved kommun
Norra Hestra distrikt

med ca 1500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Palmkvist

Arlavägen 2
330 27 Hestra

Verksamheten

Bostäder

Samarbete med kommunen

Kultur

Skapa jobb/Företagande

Samarbete med kommunen

Stimulera inflyttning

Samarbete med kommunen

Trivsel/Fester

Ordnar trivselkvällar 4-6 gg/år

Turism

Samarbeta med andra oraganisationer

Ungdomsverksamhet

Vägar/Mackar

Bollplank mot kommun och vägverk

Annan verksamhet

Juljus, flaggor på belysningsstolpar, skaffatdistriktläkare, nattpatruller mm.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening