Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mjöbäcks Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Svenljunga kommun
Mjöbäck distrikt
Mjöbäck
med 600 invånare.

Adress

Björkhemsvägen 12
51265 Mjöbäck

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Marie Mårtensson
MJÖBÄCKS BYALAG
Björkhemsvägen 12
512 65 Mjöbäck

Tel. 1: 0325-61 81 02
Tel. 2: 0325-342 59
Tel. 3: 0706-228187

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats KorrasjönHallevi idrottsplats

Barnomsorg

Förskola och fritidsverksamhet

Butik

Finns en ICAnärabutik

Samlingslokaler

Gammal utedansbana - HagalundBygdegård

Skola

Verkar för skolans kvarlevnad

Trivsel/Fester

Ordna´r byfest 1 gång/år. Verkar för byns trivsel med utsmyckning mm

Ungdomsverksamhet

Startat fritidsgård

Vägar/Mackar

Vill ha bättre vägar

Äldreomsorg

Verkar för att äldreboendet skall få finnas kvar

Uppdatera förening

Anmäl förening