Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Pålbergets byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1950

Finns i

Norrbottens län
Piteå kommun
Piteå stadsdistrikt distrikt

med 100 invånare.

Adress


Kontaktperson

Carola Backteman

Älvsbyvägen 1039
941 91 Piteå

Tel. 1: 070-6593880

Verksamheten

IT

Drivit frågan om bredband, fått bredband, grävt i egen regi

Samlingslokaler

Rustar och håller igång byagården

Trivsel/Fester

ca 5-6 arrangemang årligen

Vandrings- & Ridleder

Drivit frågan om att rusta flottningsleden ej klart

Vägar/Mackar

Drivit frågan om gång och cyckelväg, fått förbättrad sådan

Uppdatera förening

Anmäl förening