Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Unbyns byautvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1934

Finns i

Norrbottens län
Boden kommun
Överluleå distrikt

med 700 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Eriksson
Unbyns byautvecklingsgrupp
Unbyn 282
961 93 Boden

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Årets badplats 2007Rustat badplatsen

Barnomsorg

2 avd

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Nyhetsbrev

UIF nytt 4 ggr/år

Samlingslokaler

Rustat gymnastiksal i vår byalokal

Skola

1-5

Studiecirklar

Yoga, trädgård, mobbing

Trivsel/Fester

Byafester Tjejfeste Julbord Surströmming Pensionärer

Ungdomsverksamhet

Fotboll, skidor

Vandrings- & Ridleder

Eljusspår övrigt underhåll

Annan verksamhet

Fotbollsverksamhet 165 aktiva ungdomarSkidsektion 50 aktivaSkotersektion

Uppdatera förening

Anmäl förening