Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kälens Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1960

Finns i

Västernorrlands län
Ånge kommun
Torp, Medelpad distrikt

med 50 invånare.

Adress


Kontaktperson

Mats Larsson
KÄLENS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Kiselbacken 2 B
863 33 Sundsbruk

Tel. 1: 060-526953
Tel. 3: 070-277 4085

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppis i anslutning till allsångskvällarna

Bad/Idrottsplats

Fotbollsplanen är under ombyggnad

Egen affärsverksamhet

Allsångskvällar

Kultur

5 st. allsångskvällar, sommartid. I år hölls en Dan Andersson kväll.

Miljö & Natur

Röjning av åkermark i och omkring byn

Nyhetsbrev

Informationsbrev 2 ggr per år.

Samlingslokaler

Vi har bygdegård i f.d. skolan samt Rotunda Dansbana.

Stimulera inflyttning

Vi har inga lediga bostäder. Ca 10 pers nyinflyttade de senaste 3 åren.

Trivsel/Fester

Valborg- o Midsommarfirande, Danskväll på egna banan, Surströmmings- o Julfest

Turism

Rastplats för genomresande

Ungdomsverksamhet

Biljard o Pingis i Bygdegården

Vandrings- & Ridleder

Skoterled

Äldreomsorg

Medelåldern på de bofasta i byn är 50 år

Uppdatera förening

Anmäl förening