Käxeds Intresseförening

Om föreningen

Bildades 1991

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Vibyggerå distrikt

med 70 invånare.

Kontaktperson

Ulla Nätterlund
KÄXEDS INTRESSEFÖRENING
Käxed 250
870 33 Docksta

Tel. 1: 0613-420 47

Bostäder

Tomtprojekt

IT

Genom skrivelser och namnunderskrifter till Kramfors kommun, har vi fått bredband!

Kultur

Söndagscaféer med kulturprogram i juli månad

Lokal utvecklingsplan

Förstudier och diskussioner om lokal utveckling har ägt/äger rum

Samlingslokaler

Av en oinredd o kall vind har vi byggt utställnings- och samlingslokal i EFS Käxed.

Studiecirklar

Byarna vid Norrfjärden har arbetat med \\\\\\\"Utafjärdens historia och nutid\\\\\\\".

Stimulera inflyttning

Tomtmarksprojekt i samarbete med kommunen. Översiktsplan är på gång.

Trivsel/Fester

Fågelskådning, Valborgsfirande, Berättarkvällar (berättelser ur bakfickan) Vandringar till kulturhistoriskt intressanta platser.

Vägar/Mackar

Skrivelser o kontakter med bl.a. Vägverket. Vi har fått en ny och fin belagd väg till E4 från Käxed.