Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hemsö Skärgårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Västernorrlands län
Härnösand kommun
Hemsö distrikt

med 145 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Tord Lindh

Hultom 302
870 11 Hemsö

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

IT

Arbetat för att få bredband till ön

Kultur

Militäranläggning har omvandlats till en mötesplats.

Nyhetsbrev

Ja, text kommer

Skapa jobb/Företagande

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Turism

Hemsö fästning har öppnats och omvandlats till ett besöksmål.

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening