Lövhults Byalag

Om föreningen

Bildades 1985

Kronobergs län
Alvesta kommun
Skatelöv distrikt

med 40-50 invånare.

Kontaktperson

Charlotte Linnér
Lövhults Byalag
Lövhult Sibbagård
340 32 Grimslöv

Tel. 1: 0476-280 22

Kommunikationer

Ja, text kommerVi bevakar byns intressen vi ombyggnad av rv 23.Bevakar busskommunikationer.

Kultur

Ja, text kommerOrdnar träffar för att öka trivsel och samhörighet i byn.Bevara minnet av att Christina Nilsson, operasångerskan, bodde ibyn.

Miljö & Natur

Taglamyrens naturreservat.

Trivsel/Fester

Ja, text kommerByastämma. Aktiviteter året runt för att syfta till att alla skall känna alla.

Vägar/Mackar

Ja, text kommerLövhults taverna är ett fristående företag i byn.