Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fläckebo Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1913

Finns i

Västmanlands län
Sala kommun
Fläckebo distrikt

med 750 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Kerstin Wistrand

Hassmyra 176
730 71 Salbohed

Verksamheten

IT

Kurser, hemsida

Kultur

Museum, inredning, film och guide cirklar.

Studiecirklar

Film och guide

Trivsel/Fester

Hembygdsfester, utflykter, trivselkvällar.

Turism

Guidningar, båtuthyrningar

Ungdomsverksamhet

Sommarskoj för barn, midsommarfirande

Utbildning/Kompetensutveckling

IT-kurs

Vandrings- & Ridleder

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Annan verksamhet

Underhåll av hembygdsgården, bevarande och plantering av gamla kryddor.

Uppdatera förening

Anmäl förening