Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningsalliansen Sörby skola

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Västmanlands län
Fagersta kommun
Västervåla distrikt

med 120 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lars Ramnell

Gärdesvägen 1
730 61 Virsbo

Tel. 1: 076-795 61 07

Verksamheten

Annan verksamhet

Uthyrning till Gymnastikföreningen i stora salen, ca 40 x 1 tim per år. PRO ca 10 ggr/år. Lärarbostaden hyres delvis ut till Fagersta kommuns hemtjänst tills vidare.

Uppdatera förening

Anmäl förening