Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Trummenäs Golfklubb

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1989

Finns i

Blekinge län
Karlskrona kommun
Karlskrona stadsdistrikt distrikt

med 60000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Ulf Andersson
TRUMMENÄS GOLFKLUBB
Trummenäsvägen
373 02 Ramdala

Tel. 1: 0455- 36 05 05

Verksamheten

Butik

Golfshop

Egen affärsverksamhet

Vi är en ekonomisk förening

Lokal utvecklingsplan

Vara en attraktiv golfklubb och ha en fin och välskött golfbana. Vi vill att våra medlemmar och gäster ska trivas på Trummenäs Golfklubb.

Miljö & Natur

Arbetar miljömedvetet i skötsel av golfbanan

Samlingslokaler

Klubbhus

Skola

Nära samarbete med skolor i kommunen

Studiecirklar

Samarbete med SISU

Trivsel/Fester

Intern festkommitté som ordnar trivselaktiviteter

Ungdomsverksamhet

Golfutbildning, tävlingar

Utbildning/Kompetensutveckling

Golfutbildningar

Uppdatera förening

Anmäl förening