Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Remjängs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Värmlands län
Eda kommun
Järnskog distrikt

med 40 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Kultur

Säter.vandringsled vattendrivensåg och spånhyvel.

Miljö & Natur

Vandringsled, säter

Trivsel/Fester

Familjedag på Remjängssätern

Turism

Sätervägen. Säter med säterstugor

Vandrings- & Ridleder

Säterleden

Varit på studiebesök

Sågning på vattensågen.Skolklasser

Annan verksamhet

Vi har en satstsning på turism sommaren 2008 Innefattar: Vattendriven ramsåg Vattendriven stickehyvel, vandringsled till sveriges sydligaste säter, möjlighet till enkel övernattning

Uppdatera förening

Anmäl förening