Älghults Samhällsförening

Kronobergs län
Uppvidinge kommun
Älghult distrikt

med ca 500 invånare.

Kontaktperson

Maria Löfgren
Älghults Samhällsförening
Måleråsvägen 16
364 95 Älghult

Bad/Idrottsplats

Stöttat idrottsföreningen så att simskolan blev av även i år

Skola

Har i ett projekt startat en friskola då kommunen la ner sin.

Stimulera inflyttning

Gör reklam på vår hemsida

Trivsel/Fester

Vi försöker ha pubafton någon gång då och då för våra medlemmar

Vandrings- & Ridleder

Till och från arbetar vi med att få till en vandringsled mellan närliggande orter.

Annan verksamhet

Till största del arbetar vi med att göra samhället finare och trevligare att bo i. Vi uppmuntrar att man ska handla lokalt och att få folk att engagera sig i samhällsfrågor.