Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tynderö Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1967

Finns i

Västernorrlands län
Timrå kommun
Tynderö distrikt

med 700 invånare.

Adress


Kontaktperson

Arnold Thunström
TYNDERÖ HEMBYGDSFÖRENING
Frötuna 120
861 93 Ljustorp

Tel. 1: 060-83053
Tel. 3: 070-242 7532

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Hemvändardagar i juli,Julmarknad i december

Samlingslokaler

Vi har en hembygdsgård i f.d. skolan

Stimulera inflyttning

Distribuerar broschyren om Tynderö

Trivsel/Fester

Jazzkväll, Berättarkväll, Surströmmingsfest, Julmarknad

Turism

Vi har tagit fram en Broschyr som berättar om allt som finns i bygden

Uppdatera förening

Anmäl förening