Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Marbäcks Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Marbäck, Västergötland distrikt

med 900 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Björn Ljunghager

Eriksvägen 2
523 93 Marbäck

Tel. 1: 070-678 39 41

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Vi tar hand om Alenäsets badplats (Åsunden). Under 2007 har badplatsen utrustats med ny grillplats under tak.

Bostäder

Vi har inlett ett arbete med att få nybyggnation i byn.

Trivsel/Fester

T.ex. Öppet hus hos företagen i Marbäck. Ett mycket lyckat arrangemang, som lockade många deltagare.

Ungdomsverksamhet

Samarbete med Marbäcks Idrottförening. Stöttar olika projekt.

Uppdatera förening

Anmäl förening