Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Järnsta Kulturförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1988

Finns i

Västernorrlands län
Kramfors kommun
Nordingrå distrikt

med 2000 ca invånare.

Adress


Kontaktperson

Anders Kronlid
JÄRNSTA KULTURFÖRENING
Vännersta 101
870 30 Nordingrå

Tel. 1: 0613-201 52

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Konstutställningar

Butik

Försäljning av konst och annat från utställningar

Kultur

Konstutställningar, Festivaler, Konstläger, Workshops, Konserter, Teater, Filmvisning mm.

Samlingslokaler

Uthyrning för möten

Trivsel/Fester

Pubkvällar, Byafester, Öppet hus

Turism

Vi har ett Sommarcafé

Annan verksamhet

Videoverkstad för kursverksamhet som kan hyras privat och till grupper

Uppdatera förening

Anmäl förening