Sörberge Intresseförening

Om föreningen

Bildades 1997

Västernorrlands län
Timrå kommun
Hässjö distrikt

med 17500 invånare.

Kontaktperson

Johnny Torvaldsson
Sörberge Intresseförening
Nygatan 33
861 33 Timrå

Tel. 1: 060-57444
Tel. 3: 070-557 0994

Arrangemang lokala marknader

Julskyltning i samarbete med företag, knallar, skolan och hemvärnet

Kultur

Deltar i firandet av Nationaldagen, Kulturmöten med Vivansborg i Timrå

Lokal utvecklingsplan

Under uppbyggnad! (pågår)

Samlingslokaler

Vi får hyra ett kontor för möten

Trivsel/Fester

Medlemsmöten, Julskyltning, Nationaldagsfirande

Turism

Vi är medlem i Destination Timrå

Ungdomsverksamhet

Medverkat till genomförande av lokal för ungdomar i Sörberge

Utbildning/Kompetensutveckling

Deltar i olika konferenser tex. Morgondagens föreningsliv

Vägar/Mackar

Vi har inlett ett samarbete med kultur-tekniknämnden i Timrå för att förbättra trafikmiljön i Sörberge

Annan verksamhet

Deltagande i konferenser, samverkar med kommunen, företag, byalag, LRF och studieförbund