Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hembygdsföreningen Borgstena Framtid

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Borås kommun
Borgstena distrikt
Borgstena
med 800 ca invånare.

Adress

Högen Örland
513 97 Borgstena

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lars Lorén
Hembygdsföreningen Borgstena Framtid
Platåvägen 12
513 70 BORGSTENA

Tel. 1: 0706-360411

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Barnomsorg

Ja, text kommer

Kommunikationer

Tåg Buss

Kultur

Renovering av föreningshus byggt 1850

Miljö & Natur

Inventerat 150 boplatser 1800 talet. 2001-2006

Samlingslokaler

Misionskyrka,Församlingshem,Borgstena IF lokal Idrottshall,Hembygdsgård.

Skola

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

6 juni firande Musik och fotokvällar m.m

Vandrings- & Ridleder

Torpvandringar

Äldreomsorg

I kommunen

Uppdatera förening

Anmäl förening