Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Norra Ås Kultur och Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Kärråkra distrikt
Älmestad
med 2000 invånare.

Adress

Hällstad
523 95 Älmestad

Skicka Epost

Kontaktperson

Johan Klemens
Norra Ås Kultur och Intresseförening
Älmestad 106
523 95 ÄLMESTAD

Tel. 1: 0321-80048
Tel. 3: 0703-280048

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel av badplats m.m

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Hällstads Bygdegård

Trivsel/Fester

Uthyrning av lokal för privata fester och dans m.m

Uppdatera förening

Anmäl förening