Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kristinehamns och Varnums Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1925

Finns i

Värmlands län
Kristinehamn kommun
Kristinehamn distrikt

med Ca 24000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson




Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jul- och påskmarknad. Hembygdsdagar

Butik

Cafeverksamhet,

IT

Digitalisering av föremål och bilder påbörjat

Kultur

Barnteater, musikunderhållning, dans

Samlingslokaler

Hembygdsgårdar med stor samlingslokal

Skola

Guidning av skolklasser

Trivsel/Fester

Födelsedagsfester, bröllopminnesstunder, konferenser

Turism

Bussresenärer, guidning

Ungdomsverksamhet

Musik, teater

Varit på studiebesök

Tar emot Hembygdsför. och pensionärsorganisationer

Uppdatera förening

Anmäl förening