Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ransbergs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1964

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Tibro kommun
Tibro distrikt

med 2500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Torbjörn Möll
Ransbergs Hembygdsförening
Fredsgatan 29D
543 30 TIBRO

Tel. 1: 0504-230 47

Verksamheten

Trivsel/Fester

Återkommande hembygdsfester några gånger per år samt öppet på begäran.

Varit på studiebesök

Visar upp vår hembygdsgård som är från 1700-talet samt vårt gårdsmuseum.

Uppdatera förening

Anmäl förening