Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Boggsjö Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Jämtlands län
Bräcke kommun
distrikt

med 31 invånare.

Adress


Kontaktperson

Rolf Sundström
BOGGSJÖ BYFÖRENING
Boggsjö 190
840 50 Gällö

Tel. 1: 0693-600 66
Tel. 3: 070-650 5375

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats.

Egen affärsverksamhet

Sommarkafè med hembakt bröd.

Kultur

Tunnbrödsbakning

Samlingslokaler

Bystugan är ett f.d. Elimkapell som vi har renoverat med pengar från sommarkafèet och pimpeltävling på påskaftonen, där har även kyrkan högmässa ett par ggr.om år.

Trivsel/Fester

Vårstädning vid bystugan med grillning. Årsmöte med surströmmingsfest. Lilljulkväll med gröt och skinkstut (skinksmörgås av mjukt tunnbröd med skika)

Turism

Vi har 6st. eluttag för husvagnar, detta för eventuella fiskare skall ha plats, för Sunsjö fiskevårdsförenin har planterat ädelfisk i en tjärn i närområdet.

Uppdatera förening

Anmäl förening