Flerohopps samhällssektion

Om föreningen

Bildades ?

Kalmar län
Nybro kommun
Madesjö distrikt

med 250 invånare.

Kontaktperson

Helena Thorwaldsson
FLEROHOPPS SAMHÄLLSSEKTION
Djupaforsvägen 14
382 93 Nybro

Tel. 1: 0481-40330

Barnomsorg

Dagisverksamhet i skolans lokaler.

Kultur

Vi har genom Leader+ och ett annat naturvårdsprogram fått pengar och därigenom kunnat göra iordning en promenadslinga som vi kallar Nisseleden. Vi har även rensat upp runt en gammal tjärn intill Ryssmuren på kullavägen.

Nyhetsbrev

Flerohopps Nytt delas ut på våren och hösten.

Samlingslokaler

Folkets Hus

Skola

Flerohopp har en skola för årskurserna Förskola till 6:an.

Trivsel/Fester

Vi har olika evenemang såsom höstfest, julgransplundring, valborgsfirande och ibland grillkvällar vid badplatsen.

Ungdomsverksamhet

Vi har genom ett EP-projekt kunnat köpa in ett multimediapaket som kan användas till filmvisning, föredrag eller annat i Folkets Hus.