Ramsele Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1938

Västernorrlands län
Sollefteå kommun
Ramsele distrikt

med 1300 invånare.

Kontaktperson

Ramsele Hembygdsförening
Parekvägen 1
880 40 RAMSELE

Tel. 1: 073-087 25 27

Arrangemang lokala marknader

Ramsele-Edsele-veckan i juli varje år. En höstmarknad och en julmarknad.

Egen affärsverksamhet

Uthyrning av lokaler

Kultur

Hembygdsgård, Berättarkvällar, DVD

Miljö & Natur

Vi arbetar för \\\\\\\"öppna landskap\\\\\\\" och Finnfors nybygge.

Samlingslokaler

Dansbana

Skola

Vid skolavslutning visar vi Hembygdsgården mm.

Trivsel/Fester

Bussresa till sevärt-aktiviteter, Surströmmingsfest

Turism

Vi guidar turister. Musikarrangemanget \\\\\\\"Rafnastämman\\\\\\\". Vi har/serverar Kaffe med Våfflor.

Vandrings- & Ridleder

Vi har förslagit och arbetar med en vandringsled \\\\\\\"Från kust till kust\\\\\\\".

Äldreomsorg

Hög medelålder i föreningen

Annan verksamhet

Skola, Turister, Kommunen och andra föreningar använder Bygdegården.