Hindås Kommunalförening

Om föreningen

Bildades 1916

Finns i

Västra Götaland, Göteborg
Härryda kommun
Björketorp distrikt
Hindås
med 3000 invånare.

Adress

Hindås

Kontaktperson

Hans-Owe Sjöö
Hindås Kommunalförening
Ringvägen 9
438 54 Hindås

Tel. 1: 0301-10975
Tel. 2: 073-398 98 61

Bad/Idrottsplats

Lagat en gammal stenpir i samarbete med kommunen

Kommunikationer

Övervakar särskilt tågförbindelsen som borde bli pendeltrafik till Göteborg.

Miljö & Natur

Underhåll av flera stigar, broar, leder. Ordnar städdag varje vår.

Ungdomsverksamhet

Medverkade till att den nya idrotthallen som har ett kafé där ungdomar kan träffas.

Vandrings- & Ridleder

Underhåll i enklare form av flera stigar, broar, leder. Var ägare till leaderprojektet kring upprustning av Vildmarksleden 2012-2014. http://vildmarksleden.eu

Vägar/Mackar

Kommunicerar med kommunen om problem med övergångsställen, busshålplatser m.m.

Annan verksamhet

Arrangerar sedan 2014 varje höst terrängloppet SKOGSMARAN tillsammans med Hindås Skidklubb. Läs mer på http://skogsmaran.se