Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mjällådalens Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Västernorrlands län
Timrå kommun
Ljustorp distrikt

med 150 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Egen affärsverksamhet

Ja? (saknas info.)

IT

Påverka för att förbättra bredband till området

Kommunikationer

Nära till Midlanda flygplats och E4 motorväg

Kultur

Vård av stigar och broar inom området

Miljö & Natur

Bevara stora naturvärden

Nyhetsbrev

Gemensam bygdetidning med de olika byalagens sidor

Samlingslokaler

Klubblokal med privat upp-utlånare

Skapa jobb/Företagande

Stödja småföretagsamhet med samverkan

Stimulera inflyttning

Vi informerar om lediga hus

Trivsel/Fester

Julfest, Majbrasa, Byalagsmöten

Turism

Vi har organiserat Naturguide-utbildning

Vandrings- & Ridleder

Bevarande av fina vandringsleder

Vägar/Mackar

Minska riskerna för farliga Riksväg 331 som har hård trafik och kurvig - backig väg

Äldreomsorg

Stöd till äldre tex: Snöröjning, Gräsklippning mm.

Annan verksamhet

Brobyggen

Uppdatera förening

Anmäl förening