Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Visingsörådet

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1971

Finns i

Jönköpings län
Jönköping kommun
Visingsö distrikt
Visingsö
med c:a 728 invånare.

Adress

Kumlaby 44
56394 Visingsö

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Svensson

Slädvägen 19
56434 BANKERYD

Tel. 1: 0721671937

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Visingsö SkördefestPersgårdens Julmarknad

Bad/Idrottsplats

Brahevallen o Kumlabybadet

Bostäder

dialog med Visingsöbostäder(kommunalt bolag)

Butik

Coop Nära Visingsö

IT

Fiber hela ön

Kommunikationer

Färja som drivs av Trafikverket med Jönköpings kommun som huvudman

Kultur

Grupp Kultur- och naturmiljöer

Miljö & Natur

Statens Fastighetsverk

Samlingslokaler

Bygdegården, VAIS klubbstuga, WHK hotel & konferens

Skapa jobb/Företagande

samråd med Visingsö näringslivsförening

Skola

Skärgårdsskolor ...SRF

Turism

Destination Jönköping

Ungdomsverksamhet

Visingsö AIS

Utbildning/Kompetensutveckling

Braheskolan

Vandrings- & Ridleder

samarbete med statens fastighetsverk- leder för vandring

Vägar/Mackar

Vägarna sköts av TrafikverketBensin på Coop Nära

Äldreomsorg

Annero äldreboende (Jönköpings kommun)

Uppdatera förening

Anmäl förening