Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kuivakangas Folketshusförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Norrbottens län
Övertorneå kommun
Övertorneå distrikt

med 0 invånare.

Adress


Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Emma Mursu
Kuivakangas Folketshusförening
V Kuivakangas 420
957 92 Övertorneå

Tel. 1: 073-8373791

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Att hålla Kuivakangas Folkets Hus öppet och fortsätta det vara en mötesplats där man kan hålla i aktiviteter för alla åldrar. "Mötesplats Kuivafolkan" Även att försöka engagera mer ungdomar att vara aktiva i styrelsen eller hjälpa till vid olika aktiviteter.

Samlingslokaler

Kuivafolkan fungerar som en mötesplats för alla. En plats där man kan samlas för olika arrangemang t.ex under Midsommar och Valborg. Även möjlighet till att hyra lokaler för privatpersoner och företag.

Trivsel/Fester

Möjlighet till att hyra lokalerna för de arrangemang ni vill anordna. En stor festsal med anslutande kök och toaletter. Köket är utrustat med porslin, glas och bestick. Rymmer totalt 190 personer. Även möjlighet till att hyra bastu/saavi som är uppvärmd färdigt vid ankomst.

Vandrings- & Ridleder

Under vintern går det ett skidspår utanför Kuivafolkans lokaler. Och det är även en startplats för det årliga Tornedalsloppet.

Annan verksamhet

Föreningen samarbetar man andra lokala föreningar där vi varit delaktiga i auktion, teater och Cruising,

Uppdatera förening

Anmäl förening