Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tånneryds Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Kronobergs län
Markaryd kommun
Markaryd distrikt

med 36 invånare.

Adress


Kontaktperson




Verksamheten

Miljö & Natur

Vi håller naturen ren och öppen i byn

Nyhetsbrev

Programblad vår-och höst

Samlingslokaler

Sal i en gammal ladugård

Trivsel/Fester

Valborgsmässofirande, Midsommarfest, Julfest, alt. luciafest

Turism

Vi har 5 rastplatser för turister. Ca 5 st tipsrundor varje sommar

Vandrings- & Ridleder

En vandringsled på 5 km

Uppdatera förening

Anmäl förening