Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Jänkisjärvi intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1985

Finns i

Norrbottens län
Övertorneå kommun
Övertorneå distrikt

med 47 invånare.

Adress


Kontaktperson

Thomas Ylinpää
JÄNKISJÄRVI INTRESSEFÖRENING
Jänkisjärvi 61
957 91 Övertorneå

Tel. 1: 0927-400 39

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Ja, text kommer

Kultur

Trubadur, konst

Samlingslokaler

fd skola

Studiecirklar

Vävning Friskvård

Trivsel/Fester

Dans

Ungdomsverksamhet

Bordtennis

Vandrings- & Ridleder

Polcirkelleden (skoterled)

Uppdatera förening

Anmäl förening