Månsbyns Framtid

Om föreningen

Bildades 1996

Finns i

Norrbottens län
Kalix kommun
Nederkalix distrikt

med 170 invånare.

Kontaktperson

Lars Henriksson
Månsbyns Framtid
Månsbyn 125
952 91 Kalix

Tel. 1: 0923-252 21
Tel. 2: 070-636 93 29

Lokal utvecklingsplan

Vårt ändamål är gemenskap och trivsel.Miljö och trafikfrågor är prioriterade områden

Samlingslokaler

Ideellt arbee vid upprustningen av byastugan skapar gemenskap, trivsel och ansvar

Stimulera inflyttning

Årlig uppvaktning av inflyttade och nyfödda (nyårsafton)

Trivsel/Fester

Midsommarfirande, surströmmingsfest, julbord

Vägar/Mackar

Inom byn gäller 0-visionen vad gäller olyckor och incidenter i vår trafikmiljö.Detta med tanke på mjukvaran: barnen

Äldreomsorg

Vi har en egen \\\\\\\"fixar-Erik\\\\\\\" i samarbete med arbetsförmedlingen som ger service o bistår de äldre

Annan verksamhet

Årlig pimpeltävling på sikEn familjeär prägel på tävlingen.Alla deltagande barn får pris