Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Långtjärn/Hedens Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
Råneå distrikt

med 20 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ralf Lövgren
LÅNGTJÄRN/HEDENS BYAFÖRENING
Heden 847
955 96 Vitå

Tel. 1: 0924-520 14
Tel. 2: 070-632 96 11

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

bad i byn

IT

Försökt få bredband i byn

Miljö & Natur

eldplatser, fågeltorn, fiskesjö

Samlingslokaler

Övertagit en byagård

Trivsel/Fester

Älgmiddag, majbrasa

Turism

Arbetar alltid med den frågan

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Vägar/Mackar

Fått ny väg i byn

Uppdatera förening

Anmäl förening