Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sjulsmark - Långträsk Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1970

Finns i

Norrbottens län
Piteå kommun
Norrfjärden distrikt

med 86 invånare.

Adress


Kontaktperson

Harry Lööv
LÅNGTRÄSK BYAFÖRENING
Östra Långträskvägen 10
945 93 Sjulsmark

Tel. 1: 070-268 85 48

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats

Barnomsorg

I Sjulsmark 7 km

Bostäder

25 hushållinga öde hus

IT

Bredband

Kommunikationer

Buss Piteå och Luleå

Kultur

Underhåller och värnar om byahuset. En skola byggd på 1800- talet

Miljö & Natur

Fin miljö med bad,fiske, skog för bår och svamp mm

Samlingslokaler

ByahusetHyr ut kök och rum för övernattning

Skola

I Sjulsmark 7 km

Trivsel/Fester

Byafester och privata sammankomster

Ungdomsverksamhet

Lekplats

Vandrings- & Ridleder

Fina skogsvägar

Vägar/Mackar

Bra väg genom byn.Stor väg Piteå - Luleå

Uppdatera förening

Anmäl förening