Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tafnäs föreningshus / byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Jämtlands län
Bräcke kommun
distrikt

med ca 195 invånare.

Adress


Kontaktperson

Per-Olof Tronde
TAFNÄS FÖRENINGSHUS / BYALAG
Tavnäs 177
840 50 Gällö

Tel. 1: 0693-301 30
Tel. 2: 0693-301 30

Verksamheten

Bostäder

En bostad med rum och kök, ej uthyrd

Kultur

Musik

Samlingslokaler

Två salar. Uthyrning för familjehögtider, gudstjänster m.m.

Skola

Samarbete med Fjällstaskolan (byskola med ca 60 elever)

Turism

Visning av huset. (Från 1904-K-märkt)

Varit på studiebesök

Visning av huset vid vissa tillfällen

Uppdatera förening

Anmäl förening