Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kaxåsbygdens byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1979

Finns i

Jämtlands län
Krokom kommun
Offerdal distrikt

med ca 500 invånare.

Adress


Kontaktperson

Sara Swedenmark
Kaxåsbygdens byalag
Bleckåsvägen 9
830 51 Offerdal

Tel. 1: 070-653 30 51
Tel. 3: 070-653 30 51

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Vår- och höstmarknad.

Bad/Idrottsplats

Elljusspår, isbana

IT

Trycker på om bredband

Lokal utvecklingsplan

Ja under utarbetande

Miljö & Natur

Projekt Mattis-bäcken, röjning, skyltning, fornfynd

Nyhetsbrev

"Kaxnytt" 4 ggr per år

Samlingslokaler

Samarbete med bygdegårdsföreningen

Skapa jobb/Företagande

Uppvaktningar, skapa opinion

Studiecirklar

Diverse

Stimulera inflyttning

Se jobb

Trivsel/Fester

Midsommar, Valborg, nationaldagsfirande

Turism

Camping, lägenheter för korttidsuthyrning, raststuga

Vandrings- & Ridleder

Led till Hällberget

Vägar/Mackar

Delägare och styrelserepresentation i två vägföreningar

Annan verksamhet

Offerdalsveckan vart fjärde år

Uppdatera förening

Anmäl förening