Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hallvikens byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Jämtlands län
Strömsund kommun
Ström distrikt

med 150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Kjell Holmgren
HALLVIKENS BYALAG
Hallviken 240
833 92 Strömsund

Tel. 1: 0670 40065
Tel. 2: 070 6480830

Verksamheten

Barnomsorg

Föräldrakooperativ. Byalaget hyr ut lokaler

Bostäder

2 st lägenheter + uthyrning av förskolelokal och konstateljé

IT

Utveckling av hemsida

Kultur

Konstutställningar, musikkvällar, Vin o mat

Lokal utvecklingsplan

Planerar Leaderprojektet

Miljö & Natur

Arkeologiska vandringar

Nyhetsbrev

Hallviksbladet

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Vårfest, midsommarfirande, Höstfest, Älghippa, Pub, Luciafir. osv. älghippa,pubaftnar,lucia.

Vandrings- & Ridleder

Har tagit initiativ till att rusta gamla \\\\\\\"V. Häradsvägen\\\\\\\" Strömsund-Östersund

Vägar/Mackar

Inom byn finns vägförening

Uppdatera förening

Anmäl förening