Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Projektföreningen Bullmark

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Västerbottens län
Umeå kommun
Holmön distrikt

med 500 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Enar Jonsson
Projektföreningen Bullmark
Flodavägen 1
918 92 Bullmark

Tel. 1: 070-610 24 44

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Arrenderar badplats.

IT

Utvecklar fiberbredbandsnätets tjänster.

Nyhetsbrev

Sänder ut via e-post byabrev till 85% av byborna.Heter; Sagt och Gjort.

Skola

Samarbetar med skolan och använder skollokalerna i ungdomsverksamheter.

Studiecirklar

Genomför med studieförbund vissa studiecirklar.

Stimulera inflyttning

Aktivt arbete för stt starta småhusbebyggelse.

Trivsel/Fester

BullmarksdagenMidsommarfirande

Turism

Planerar för ett stort EU projekt 2008-2013.

Ungdomsverksamhet

Ingår med bidrag i kommunens Tilde projekt.

Vandrings- & Ridleder

Vindskydd placeras ut längs Sävarån.

Varit på studiebesök

2ggr/år

Vägar/Mackar

Engagerad för förbättring av allm. vägar.

Äldreomsorg

Undersöker förutsättningarna för seniorboende.

Uppdatera förening

Anmäl förening