Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Näktenbygdens Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Jämtlands län
Berg kommun
Berg, Jämtland distrikt
Fåker
med 1800 invånare.

Adress

Näs-Viken 160
830 22 Fåker

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Gunilla Lindgren
Näktenbygdens Intresseförening
Näs-Viken 160
830 22 Fåker

Tel. 1: 063-77 30 49

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Renoverat badbryggor i Näcksta och Månsta, klart 2002

IT

Egen hemsida för lokal information - uppdateras regelbundet

Kultur

genomfört divse inventeringar i området bl a arkeologiska rapporter

Stimulera inflyttning

Indirekt ingår stimulans till inflyttning i marknadsföringen

Turism

Via foldrar och hemsidan erbjuds boende och aktiviteter till turister. Även via mässdeltagande bl a i Stockholm

Vandrings- & Ridleder

Vandringsleden Näktenleden iordningsställd av föreningen

Uppdatera förening

Anmäl förening