Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sundsjö hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1971

Finns i

Jämtlands län
Bräcke kommun
distrikt

med 850 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Nilsson
SUNDSJÖ HEMBYGDSFÖRENING
Sörviken 147
840 50 Gällö

Tel. 1: 0693-302 44
Tel. 3: 070-687 7896

Verksamheten

Bostäder

Vaktmästarbostad

Kultur

Arrangemang, sång, musik och föredrag

Samlingslokaler

Hembygdgård

Studiecirklar

Vävning, broderi, dokumentation och registrering

Ungdomsverksamhet

Slöjdklubb

Uppdatera förening

Anmäl förening