Vittinge IK

Om föreningen

Bildades 1921

Uppsala län
Heby kommun
Vittinge distrikt
Vittinge
med 1000 invånare.

Adress

c/o Falk, Västbergavägen 11
74495 Vittinge

Kontaktperson

Thomas Falk
Vittinge IK
Västbergavägen 11
744 95 Vittinge

Tel. 1: 0224-61156
Tel. 2: 070-6299307

Bad/Idrottsplats

Vittinge IK sköter vår egna idrottplats som har två fotbollsplaner, omklädningsbyggnad med klubbrum samt förrådsbyggnad.

Kultur

Vid åtminstone ett tillfälle per år brukar vi bjuda in en artist/trubadur för att uppträda inför våra medlemmar.

Miljö & Natur

Vi bedrivet ett aktivt miljöarbete på och vid vår idrottsplats, Vittinge IP.

Nyhetsbrev

Vi ger ut vår klubbtidning Offside två gånger per år, både som papperstidning och på nätet.

Samlingslokaler

Vi hyr ut vår egen samlingslokal på idrottsplatsen till andra föreningar och enskilda.

Skola

Vi bedriver samarbete med skolan i Vittinge. Tillsammans har vi två gånger ansökt och beviljats bidrag från Handslaget.

Stimulera inflyttning

Vi informerar om vår verksamhet och är aktiva tillsammans med övriga föreningar på orten.

Trivsel/Fester

Vi arrangerar en årsfest varje år för våra medlemmar som även får bjuda in gäster. Våra fotbollslag har avslutningsfester efter genomförd säsong. Ett gäng som badar bastu har två terminsfester varje år.

Ungdomsverksamhet

Vi bedriver ungdomsverksamhet inom fyra områden; fotboll, innebandy, badminton och skridskor.

Utbildning/Kompetensutveckling

Våra ledare och förtroendevalda uppdateras årligen med adekvat utbildning.