Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Wattjom Åbbåsens byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Jämtlands län
Berg kommun
Oviken distrikt
Oviken
med 90 invånare.

Adress

Åbbåsen 152
830 24 Oviken

Skicka Epost

Kontaktperson

Irene Sandberg
Wattjom Åbbåsens byalag
Åbbåsen 152
83024 Oviken

Tel. 1: 073-181 50 69

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Badplats

Samlingslokaler

Bystuga med plats för 55 personer som används av våra byar

Trivsel/Fester

Gemensamma fester för byinnevånarna

Annan verksamhet

Båtplatser

Uppdatera förening

Anmäl förening