Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sätra Bystugeförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Dalarnas län
Rättvik kommun
Rättvik distrikt

med 130 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ove Gudmundsson
Sätra Bystugeförening
Sätra Dalhallav 98
795 91 Rättvik

Tel. 1: 0248-17356

Verksamheten

Kultur

Vi är en av fem byar som har kontrakt med Dalhalla för kundservice

Samlingslokaler

Vi har en bystuga som vi håller på att renovera för pengar som byn tjänat på arbete på Dalhalla

Studiecirklar

En nästan slocknad cirkel för bydokumentation

Trivsel/Fester

Några knytkalas under året samt traditionellt midsommarfirande

Ungdomsverksamhet

Bidrag till skolresa

Vägar/Mackar

Vi sköter själva enskilda vägarna i byn

Uppdatera förening

Anmäl förening