Gärdslövs Byalag

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Skåne län
Trelleborg kommun
Gärdslöv distrikt

med 150 invånare.

Kontaktperson

Lars-Erik Olsson
GÄRDSLÖVS BYALAG
Sällesjöräckan
274 94 Skurup

Tel. 1: 0410-221 32

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad sommartid samt Julauktion för välgörande ändamål.

Egen affärsverksamhet

Försäljning av kol & egna böcker.

IT

Har plaserat en dator med alla tillbehör i vårt Kulturhus.Inköpt gods & gårdar på dvd. Arbetar med egen Hemsida.

Kommunikationer

Arbetar bla med skoltransporter.

Kultur

Föredrag,Utställningar,Kolmila

Miljö & Natur

Föredrag

Nyhetsbrev

Egen medlemmstidning som kommer ut fyra gånger om året

Samlingslokaler

Eget Kulturhus

Skola

Arbetar tillsammans med Trelleborgsbyaråd mot Trelleborgs kommun.

Studiecirklar

Historia

Stimulera inflyttning

Välkomnar alla nyinflyttade med brev eller besök.

Tagit emot studiebesök

Landsarkivet i Lund , Kyrkor . Även en årlig busstur för våra medlemmar i år Posten Malmö,SOS Larmcentral,Citytunneln.

Trivsel/Fester

Högtidsfester,Pubkvällar

Turism

Visning av Kulturhus,Kolmila

Ungdomsverksamhet

Kolmila för alla åldrar

Utbildning/Kompetensutveckling

Föredrag,Julaktiviteter

Vandrings- & Ridleder

Har tillsammans med Näsbyholmssäteri arbetat för ridleder & ett bättre samarbete med våra jägare.

Varit på studiebesök

Församlingar & andra Hembygdsföreningar

Vägar/Mackar

Arbetat för sänkt hastighet i byn.

Äldreomsorg

Qigong,Eftermiddagsträffar,Studiecirkel