Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ullasjö Intresseförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Svenljunga kommun
Svenljunga-Ullasjö distrikt

med c;a 300 invånare.

Adress


Kontaktperson

Jan-Erik Tenefors
ULLASJÖ INTRESSEFÖRENING
Backa 1
512 93 Ullasjö-Svenljunga

Tel. 1: 0702-780482

Verksamheten

Kultur

Gamla hantverk,Linberedning,linodling,Vandringar på gamla färdleder

Miljö & Natur

Torpvandringar, Renoverat torpskyltar

Samlingslokaler

Vi är delägare av Ullasjö Fritidsgård

Studiecirklar

Luffarslöjd

Trivsel/Fester

Grötfest, Grillaftnar,Bildspel från Gotland

Vägar/Mackar

Vi har vägsamfällighet inom området

Annan verksamhet

Bildspel om flygfoto över vår del av UllasjöDialektord och Berättarcafé

Uppdatera förening

Anmäl förening