Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Månstads Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2002

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Tranemo kommun
Månstad distrikt

med 375 invånare.

Adress


Kontaktperson

Tina Yngvesson
Hela Sverige ska leva Sjuhärad
Fridhem
514 53 MÅNSTAD

Tel. 1: 0325-45008
Tel. 3: 0705-780635

Verksamheten

Kommunikationer

Påverka Kommun och Västtrafik om förbindelse genom byn

Kultur

Sångtävling, glöggprovning,vinprovning

Lokal utvecklingsplan

Upprättat lokal utv plan som vi arbetar efter

Miljö & Natur

Byggt handikappanpassad spångad led. Litet naturum

Nyhetsbrev

Månstabladet 4 ggr /år

Tagit emot studiebesök

Hos andra byalag i sjuhärad

Trivsel/Fester

Månstakalas

Turism

Cykelkartaturistbroschyr med sevärdheter

Varit på studiebesök

Under Landsbygdsriksdagenfrån närliggande Byalag

Vägar/Mackar

Pendelparkeringpåverkan om ombyggn av farlig korsning

Uppdatera förening

Anmäl förening