Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Yttre Vångs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Timmele distrikt

med - invånare.

Adress


Kontaktperson

Lennart Johansson
Yttre Vångs Byalag
Yttre Vång Korsgården 135
523 92 Timmele

Tel. 1: 0706594446

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Skötsel av badplats med egen brygga och grillplats.

Kultur

Samlingar kring byns historia - byavandringar

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Levande landsbygd

Trivsel/Fester

Midsommarfest på midsommardagen.Höstfest med årsmöte, mat och underhållning.Gemensam strandstädning med grillning.

Uppdatera förening

Anmäl förening