Bredvikens Bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1947

Finns i

Norrbottens län
Kalix kommun
Nederkalix distrikt
Kalix
med ca 800 invånare.

Adress

Björkvägen 8
95297 Kalix

Kontaktperson

Carina Hallin
BREDVIKENS BYGDEGÅRDSFÖRENING
Nya Ängesvägen 6
952 97 Kalix

Tel. 1: 076-825 04 85

Arrangemang lokala marknader

Fredag 2 Nov kl 13-15 serveras Höstgryta till självkostnadspris för byborna. Senare ,till kvällen ,samma dag startar Halloween-disco för barnen med discokula,rökmaskin o tilltugg. Vi hoppas att många barn kommer också i år. De som vill swisha ett bidrag till föreningen kan göra det på 123 555 83 33. Välkomna!

Kommunikationer

Lokalbussar.

Kultur

Barn- och ungdom, föreläsning, revy etc

Samlingslokaler

Samlingslokal för byns fester; födelsedag, bröllop etc

Trivsel/Fester

Som myndig , kan man hyra vår bygdegård för 600:-/dag t .ex vid födelsedagsfester,barndopsfika, bröllopsfest , minnesstunder m.m Tel nr till konatktpersoner finns på utsida vid entréns dörr.

Ungdomsverksamhet

På gång:

Vägar/Mackar

Försäker förbättra vägarna inom byn.