Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Böle Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1975

Finns i

Kalmar län
Kalmar kommun
Ryssby, Kalmar län distrikt

med ? invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Lena Andrén

Böle 158
39393 Rockneby

Tel. 1: 0768-935 119

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Har haft lyckade julmarknader, kanske det blir igen någon gång

Kultur

Fester, cykel- och promenadbingo, filmvisning, byvandringar, familjeföreställning

Samlingslokaler

Byn samlas i vårt skolhus vid alla de arrangemang jag nämnt. Denna lokal hyr vi också ut till fester och dyl.

Trivsel/Fester

Julfest, sommarfest, cykel- och promenadbingo, vinprovning, pyssel, pubkväll

Ungdomsverksamhet

Filmvisning, julfest, öppet hus (pingis, biljard etc.)

Uppdatera förening

Anmäl förening