Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Mårdaklevs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Svenljunga kommun
Mårdaklev distrikt

med 350 invånare.

Adress


Kontaktperson

Elin Andersson
Mårdaklevs Byalag
Vallen Nygård 1
512 62 MÅRDAKLEV

Tel. 1: 0702-693683

Verksamheten

Butik

Stödarbete för att behålla Mårdaklevs inköpsförening

Nyhetsbrev

Finansierar tryckning av Mårdaklevskuriren

Stimulera inflyttning

Stöder och deltar i kommunens marknadsföring. Välkomnar nyinflyttade med presentkort och blomma

Trivsel/Fester

Tipspromenader, jubileer

Turism

Stöder fiskvårdsföreningens arbete med fritidsfiske

Vägar/Mackar

Lämnar synpunkter till vägverket

Annan verksamhet

Deltar i 3 möten/år med kommunstyrelsens arbetsutskott.

Uppdatera förening

Anmäl förening