Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Jämtöns Folkets Hus Förening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1924

Finns i

Norrbottens län
Luleå kommun
Råneå distrikt

med 380 invånare.

Adress


Kontaktperson

Göran Åberg
JÄMTÖNS BYAUTVECKLINGSGRUPP/FOLKETSHUSFÖRENING
Rörbäcksvägen 557
955 92 Råneå

Tel. 1: 0924-311 36
Tel. 2: 070-542 08 36

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Ja, text kommer

Kultur

Ja, text kommer

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Samlingslokaler

Ja, text kommer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Stimulera inflyttning

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Naturstigar,infotavlor,skoterleder

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening